Nå i januar har jeg begynt i en ny jobb. Jeg har dermed fått en splitter ny pult.

Hylla med den veltede permen har jeg vært så grei å låne bort til naboen min, hun har nemlig ikke så mange hyller som meg.

Jeg har ikke tatt med meg alle permer og bøker jeg hadde på den gamle jobben. Det ble “bare” en flyttekasse som fikk lov til å følge med meg, så hyllene ser litt tomme ut for øyeblikket. Resten står i to flyttekasser i kjelleren her hjemme. Gudene vet hva jeg skal med det, men jeg klarer liksom ikke å kaste noe. Så da blir det vel liggende i kjelleren til neste gang vi tar en storopprydning der nede.

Uansett; jeg har altså fått ny arbeidsplass i det nye året. Da er det kanskje greit med noen forsetter….. På den forrige arbeidsplassen kunne jeg av og til finne en lapp på pulten min: “Rydd opp!” Det var den tidligere rektoren som mente at jeg hadde det for rotete… Likevel fant jeg alltid det jeg trengte, og kollegaer lånte cd’er og bøker av meg, og de visste alltid hvor i haugen med ting de kunne finne det. Jeg hadde nemlig system i det som så ut som galskap.

Slik så det ut da jeg jobba i dag:

Tilbake til forsettene: Nå har jeg tenkt til å prøve å holde pulten min ryddig. Hver dag før jeg går fra jobb skal jeg rydde.

Se så pent det var:

Da blir det ekstra koselig å komme på jobben i morgen.