Her kan du lese litt mer detaljert om meg, hvis du er av den nysgjerrige typen.

Jeg er snart 40 år ( syns det høres bedre ut enn 39). Er gift med Pixelmaster, og vi har to døtre som vokser seg store etterhvert. Vi bor i en grønn lunge i Fredrikstad sentrum, og stortrives. Her har vi kort vei til alt som byen har å by på, og samtidig er det trygt og godt for ungene å leke ute i nærområdet.

Nå i januar 2010 begynte jeg i ny jobb på Glemmen videregående skole som norsklærer. Foreløpig (etter en uke) trives jeg veldig godt. Jeg har fått koselige nye kollegaer, og elevene jeg har møtt hittil har vært greie og ordentlige. Det blir spennende å se hvordan det går videre!

På fritiden er jeg treningsleder for Familie- og Juniortreningene på Friskis&Svettis i Fredrikstad. Jeg deler disse treningene med en annen treningsleder, så annenhver tirdag og annenhver lørdag står jeg i midten av ringen og leder en trening. Det er kjempegøy! I tillegg er makkeren min og jeg Røris– ambassadører, og vi holder ca to kurs i året for lærere, SFO-ansatte og andre som vil bruke Røris-verktøyet i arbeid med barn.

Av og til holder jeg kurs i digitale læremidler for forlaget Cyberbook. Da får jeg reist litt rundt på andre skoler på Østlandet og kurset andre lærere i læremidlene forlaget har.

Som om dette ikke er nok, tar jeg “litt” videreutdanning. Målet er en mastergrad i spesialpedagogikk på Høgskolen i Østfold, men jeg tar ett semester om gangen. Foreløpig har jeg greid meg gjennom det første semesteret med glans. Så lenge gubben orker å holde fortet i heimen og det ikke blir for mye stress på jobben, tror jeg at det skal gå bra i to år til.

Ellers er jeg avhengig av å lese bøker! I høst ble det ikke mye tid til å lese skjønnlitteratur, men det tok jeg igjen med å lese fire bøker i juleferien ( Milleniumtrilogien til Stieg Larsson og “The House at Riverton” av Kate Morton). Nå ligger det en mursten og venter på meg, og jeg gleder meg til å lese “Engelens spill” av Carlos Ruiz Zafón ( selv om den sies å ikke være så god som “Vindens skygge“).

Det er fint om du som er innom skriver litt om hvem du er også. Du kan også stille meg spørsmål hvis du vil, så får vi se om jeg tør å svare. smiley